VANAF 100 EURO PER DAG

Veelgestelde vragen.

Rondreizen van 32 uur tot 119 dagenKajuit en alle maaltijden aan boord inbegrepen

Meehelpen aan boord wordt niet toegepast op de schepen die wij aanbieden.

Geen enkel dier wordt toegelaten aan boord.

Vrachtschepen zijn afhankelijk van weersomstandigheden, getijden en het lossen en laden van de vracht. Dat maakt dat er enige flexibiliteit wordt gevraagd van de passagiers.

De deviatie verzekering wordt verplicht door de rederij en dekt de kosten indien het schip van zijn oorspronkelijke koers moet afwijken omdat een passagier naar de dichts bijzijnde haven moet worden gebracht, of een helicopter een passagier van boord dient op te halen. Deze verzekering is reeds in het totaalbedrag van de reis voorzien.

De informatie voor de inschepingen ontvangt u een dag voor vertrek via CptnZeppos of u kan contact opnemen met de lokale scheepsagent.Hou rekening dat de oorspronkelijk opgegeven vertrekdatum kan wijzigen.

Meestal kun je op het schip foto’s maken of filmen. Om er zeker van te zijn dat u geen enkele regelgeving overtreedt, informeert u best eerst bij de Kapitein of Officier van dienst. Aan boord, op sommige trajecten van de route en terminals kan een verbod bestaan op het maken van foto’s en het filmen.

Op de meeste schepen is het mogelijk om een (plooi)fiets mee aan boord te nemen als dit vooraf is afgesproken. Het meenemen van een (plooi)fiets is gratis en kan zeer nuttig zijn om de afstand tussen de haven en de stad sneller te overbruggen. Normaal gesproken worden fietsen aan dek gehouden en vastgezet. Noch de rederij, noch CptnZeppos Bvba aanvaardt aansprakelijkheid voor eventuele schade aan uw fiets, dus als u een fiets meeneemt is dat op eigen verantwoordelijkheid.

Uw volledige reisdocumenten: DIT MOET MEE
  • Geldige reispas tot 6 maanden na terugkomst voor alle reizen, ook binnen Europa (verplicht).
  • Reisverzekering (perioden 15 dagen voor vertrek tot 15 dagen na aankomst) Vraag een Engels certificaat.
 DIT RADEN WE OOK AAN
  • Eventueel vaccinatiebewijs, visa, vliegtuigtickets voor verder- of terugreis.
  • Indien u medicatie neemt, zorg er dan voor dat u voldoende voorraad heeft voor de reis en een aantal dagen extra.
  • Op het dek draagt u best schoenen met anti slipzolen (of sportschoenen). We raden u ook aan om slippers te dragen in uw cabine.
  • Voor bezoeken aan een stad dient u ervoor te zorgen over de juiste valuta in kleine coupures te beschikken, zodat u een taxi of bus naar de stad kunt betalen. Tip: Zorg ervoor dat u op het afgesproken tijdstip weer aan boord kunt gaan.
  • Kledij: Winddichte jas, pet en/of muts, gemakkelijke kledij (er kan gewassen worden aan boord)...
  • Fototoestel, smartphone, fototoestel, boeken, verrekijker, laptop met downloads van films/muziek/podcasts, zonnebril, zonnebrandcrème, schrijfgerei, schoenen met anti-slipzolen, badpak/zwembroek, laders voor smartphone en laptop, kleine zaklamp...

Mogelijks moeten er trappen genomen worden om naar de kajuit te gaan. Sommige kajuiten zijn uitgerust met stapelbedden. Een redelijke fysieke conditie is daardoor vereist.

KLAAR OM JE AVONTUUR TE STARTEN?

Welkomaan boord.

Je verhaal begint met ons te vertellen op welke zee of oceaan je tijd wil spenderen en wanneer je jouw avontuur wil starten.

CONTACTEER ONS