Afspraak maken.

Heb je al een reis aan boord van een vrachtschip gekozen? Of twijfel je nog ergens aan en heb je specifieke vragen? Wil je meer algemene informatie over onze reizen?

 
Mail of bel ons, we bezorgen jou een helder antwoord op al jouw vragen en delen graag onze ervaring.

 
We nodigen jou ook graag uit om tijdens een vrijblijvend gesprek op al jouw vragen te antwoorden met een lekkere tas koffie of thee.  Welkom na afspraak:

   
  StartupVillage / The CoFoundry
  Lange Gasthuisstraat 29-31 BUS 5
  2000 Antwerpen, België

   
  +32 478 57 21 74

   
  info@cptnzeppos.com

   
  BTW BE 0722 659 995


  klik hier voor onze algemene voorwaarden


  Blijf op de hoogte.

  Meld je aan voor de nieuwsbrief met nieuwe verhalen, bestemmingen en veel meer. We respecteren je privacy en daarom handelen wij in alles volgens de Wet bescherming persoonsgegevens GDPR.

   About.

   JORIS VAN BREE, OPRICHTER CPTN ZEPPOS

   Gedreven door nieuwsgierigheid, geïnspireerd door het Red Star Line Museum verliet ik tijdens de zomer van 2018 de Antwerpse Haven. Leven tussen water en lucht, weg van de massa, onderweg zijn met slechts enkele passagiers, met zeeën van tijd, zonder internet… Het gaf me rust en werkte inspirerend, de Atlantische Oceaan oversteken.

   De tijd aan boord verdeelde ik tussen gesprekken met medepassagiers en bemanning, schrijven, fotograferen en filmen, genieten van de kleuren van water en lucht. Mijn verblijf aan boord van de Atlantic Sun,, onderweg naar New York, was een overweldigend ervaring. CptnZeppos was geboren, met maar één missie: Mensen de kans geven om hun droom waar te maken door te reizen aan boord van een vrachtschip.