Afspraak maken.

Heb je al een reis aan boord van een vrachtschip gekozen? Of twijfel je nog ergens aan en heb je specifieke vragen? Wil je meer algemene informatie over onze reizen?

Wil je bellen om jouw vragen te bespreken? Maak nu jouw afspraak voor een videogesprek met Joris, oprichter van CptnZeppos.

Stuur je liever eerst een mail, vul dan het onderstaande contactformulier in.  Welkom na afspraak:

  Dunden / CptnZeppos
  Lange Gasthuisstraat 29-31
  2000 Antwerpen, België

  BTW BE 0722 659 995


  klik hier voor onze algemene voorwaarden


  Blijf op de hoogte.

  Meld je aan voor de nieuwsbrief met nieuwe verhalen, bestemmingen en veel meer. We respecteren je privacy en daarom handelen wij in alles volgens de Wet bescherming persoonsgegevens GDPR.

  * indicates required

  About.

  JORIS VAN BREE, OPRICHTER CPTN ZEPPOS

  Gedreven door nieuwsgierigheid, geïnspireerd door het Red Star Line Museum verliet ik tijdens de zomer van 2018 de Antwerpse Haven. Leven tussen water en lucht, weg van de massa, onderweg zijn met slechts enkele passagiers, met zeeën van tijd, zonder internet… Het gaf me rust en werkte inspirerend, de Atlantische Oceaan oversteken.

  De tijd aan boord verdeelde ik tussen gesprekken met medepassagiers en bemanning, schrijven, fotograferen en filmen, genieten van de kleuren van water en lucht. Mijn verblijf aan boord van de Atlantic Sun,, onderweg naar New York, was een overweldigend ervaring. CptnZeppos was geboren, met maar één missie: Mensen de kans geven om hun droom waar te maken door te reizen aan boord van een vrachtschip.