VANAF 100 EURO PER DAG

Start jouw avontuurin 6 eenvoudige stappen.

Rondreizen van 6 tot 119 dagenKajuit en alle maaltijden aan boord inbegrepen

1.   Vertel

Vertel ons hoeveel tijd je wil genieten, op welke zee of oceaan en wanneer je jouw avontuur wil starten.

2.   Bedenk

We bezorgen jou een voorstel.  Je hebt een aantal dagen bedenktijd om op dit voorstel in te gaan.

3.   Boek

Wanneer je tevreden bent en graag wenst te boeken, vragen we het volledige bedrag te betalen om zo zeker te zijn van alle reservaties.

4.   Ticket

We helpen je verder alle nodige administratie in orde te brengen en bezorgen jouw ticket voor jouw vrachtschip-avontuur. Druk je ticket af.

5.   Koffer

Enkele dagen voor vertrek, informeren we jou wanneer het schip zal aankomen in de vertrekhaven, waar je je kan aanmelden bij de zeevaartpolitie en wanneer/waar je aan boord kan gaan.

6.   Vertrek

Relax. Geniet. En vertel er ons alles over wanneer je terug bent!  We wensen jou een fantastisch avontuur toe!

KLAAR OM JE AVONTUUR TE STARTEN?

Welkomaan boord.

Je verhaal begint met ons te vertellen op welke zee of oceaan je tijd wil spenderen en wanneer je jouw avontuur wil starten.

CONTACTEER ONS

Het reisverhaal vanWard Hulselmans.

scenarist (Salamander, Netflix) en ex-journalist (GVA)

Bij de eerste blik door de patrijspoort schrik ik me rot. De reusachtige wand van een Chinees containerschip schuift vlakbij mijn raam voorbij. “Yang Ming” staat erop, in letters even hoog als heel de Elbfeeder. De confrontatie met de werkelijkheid komt hard aan. Ik scharrel mijn spullen bijeen. Ik wil straks zo snel mogelijk van boord. Ik heb echt geen zin om te op te schrijven hoe geweldig het is om onze fiere haven binnen te varen. Het IS ook geweldig en zo, maar zoeken jullie zelf maar uit hoe het voelt ...

LEES WARD ZIJN VOLLEDIGE REISVERHAALLEES ALLE REISVERHALEN

Veelgesteldevragen.

Meehelpen aan boord wordt niet toegepast op de schepen die wij aanbieden.

Geen enkel dier wordt toegelaten aan boord.

Vrachtschepen zijn afhankelijk van weersomstandigheden, getijden en het lossen en laden van de vracht. Dat maakt dat er enige flexibiliteit wordt gevraagd van de passagiers.

De deviatie verzekering wordt verplicht door de rederij en dekt de kosten indien het schip van zijn oorspronkelijke koers moet afwijken omdat een passagier naar de dichts bijzijnde haven moet worden gebracht, of een helicopter een passagier van boord dient op te halen. Deze verzekering is reeds in het totaalbedrag van de reis voorzien.

De informatie voor de inschepingen ontvangt u een dag voor vertrek via CptnZeppos of u kan contact opnemen met de lokale scheepsagent.Hou rekening dat de oorspronkelijk opgegeven vertrekdatum kan wijzigen.

Meestal kun je op het schip foto’s maken of filmen. Om er zeker van te zijn dat u geen enkele regelgeving overtreedt, informeert u best eerst bij de Kapitein of Officier van dienst. Aan boord, op sommige trajecten van de route en terminals kan een verbod bestaan op het maken van foto’s en het filmen.

Op de meeste schepen is het mogelijk om een (plooi)fiets mee aan boord te nemen als dit vooraf is afgesproken. Het meenemen van een (plooi)fiets kan zeer nuttig zijn om de afstand tussen de haven en de stad sneller te overbruggen. Normaal gesproken worden fietsen aan dek gehouden en vastgezet. Noch de rederij, noch CptnZeppos Bvba aanvaardt aansprakelijkheid voor eventuele schade aan uw fiets, dus als u een fiets meeneemt is dat op eigen verantwoordelijkheid.

Uw volledige reisdocumenten:
  • geldige reispas tot 6 maanden na terugkomst voor alle reizen, ook binnen Europa (verplicht)
  • Reisverzekering (perioden 15 dagen voor vertrek tot 15 dagen na aankomst) Vraag een Engels certificaat
  • Eventueel vaccinatiebewijs, visa, vliegtuigtickets voor verder- of terugreis
  • Indien u medicatie neemt, zorg er dan voor dat u voldoende voorraad heeft voor de reis en een aantal dagen extra.
  • Op het dek draagt u best schoenen met anti slipzolen (of sportschoenen). We raden u ook aan om slippers te dragen in uw cabine.
  • Voor bezoeken aan een stad dient u ervoor te zorgen over de juiste valuta in kleine coupures te beschikken, zodat u een taxi of bus naar de stad kunt betalen. Tip: Zorg ervoor dat u op het afgesproken tijdstip weer aan boord kunt gaan.
  • Kledij: Winddichte jas, pet en/of muts, gemakkelijke kledij (er kan gewassen worden aan boord)
  • Fototoestel, smartphone, fototoestel, boeken, verrekijker, laptop met downloads van films/muziek/podcasts, zonnebril, zonnebrandcrème, schrijfgerei, schoenen met anti slipzolen, badpak/zwembroek, laders voor smartphone en laptop, kleine zaklamp.

Mogelijks moeten er trappen genomen worden om naar de kajuit te gaan. Sommige kajuiten zijn uitgerust met stapelbedden. Een redelijke fysieke conditie is daardoor vereist.