Reisverhalen blog.

Ward Hulselmans schrijft over zijn ervaring als passagier aan boord van een cargoschip van Antwerpen naar Ierland en van Antwerpen naar Istanboel. Dit is de uitgeschreven tekst van de podcast over zijn reis. Hij deelt dagboekgewijs zijn ervaringen aan boord. Ward was 17 jaar beroepsjournalist voor hij in 1989 TV-reeksen begon te schrijven. Hij is o.a. de bedenker en schrijver van de series Niet voor Publicatie, Heterdaad, Stille Waters, Witse, Salamander en schreef ook twee films. Hij stopte in 2019 met schrijven voor het scherm om enkel nog dagboeknotities te maken.

Volgens Nikki en Pol heeft reizen niet zozeer te maken met het bereiken van een bestemming, wel met het onderweg zijn: "Als je na een (lange) reis je bestemming bereikt, volgt bijna onvermijdelijk de ontgoocheling, omdat je reis… ten einde is." Wat hun aan CptnZeppos aantrok is het concept van onderweg zijn, wat zo veel belangrijker dan aankomen. Niki en Pol houden van manieren om het ‘reizen’ meer te ontdekken: "Joris, Captain of Zeppos, bood ons een unieke variant aan. Ons advies? Gewoon: doe het!"

WELKOM AAN BOORD

Je eigen
verhaal starten?

Je verhaal begint met ons te vertellen op welke zee of oceaan je tijd wil spenderen en wanneer je jouw avontuur wil starten.

CONTACTEER ONS