Reisverhalen podcast.

DE REISVERHALEN VAN WARD HULSELMANS
EX-JOURNALIST EN SCENARIST

Ward Hulselmans, ex-journalist en scenarist deelt graag zijn reiservaringen als eerste Cptnzeppos passagier.

 

In zijn eerste podcast vertelt hij dagboekgewijs over zijn rondreis vanuit onze thuishaven aan boord van cargoschip Elbfeeder naar Ierland. Tijdens zijn tweede podcast neemt hij jou graag mee vanuit Antwerpen naar Istandboel, aan boord van de MSC Alessia.

Ward Hulselmans was 17 jaar beroepsjournalist voor hij in 1989 TV-reeksen begon te schrijven. Hij is de bedenker en schrijver van de series "Niet voor Publicatie", "Heterdaad", "Stille Waters", "Witse", "Salamander" en schreef ook twee films. Hij stopte in 2019 met schrijven voor het scherm om enkel nog dagboeknotities te maken. Hulselmans verbleef tien jaren in Wallonië en bevaart al jaren rivieren en kanalen in Frankrijk. Hij heeft een haat-liefde verhouding met zowel zijn Vlaanderen als zijn Wallonië.

In mei 2019 was hij de eerste CptnZeppos passagier. De kennismaking met Joris Van Bree, bezieler van CptnZeppos, was mede aanleiding om te stoppen met scenarioschrijven. Hulselmans heeft een bewogen leven achter de rug, maar noemt zichzelf een geluksvogel omdat hij op beslissende momenten in zijn leven, zijn hart en niet zijn verstand heeft gevolgd.

WELKOM AAN BOORD

Je eigen
verhaal starten?

Je verhaal begint met ons te vertellen op welke zee of oceaan je tijd wil spenderen en wanneer je jouw avontuur wil starten.

CONTACTEER ONS