Reisverhalen podcast.

HET REISVERHAAL VAN WARD HULSELMANS
EX-JOURNALIST EN SCENARIST

Hier vind je podcasts gemaakt door Ward Hulselmans, ex-journalist en scenarist, over zijn ervaring als passagier. In de eerste podcast vertelt hij dagboekgewijs over zijn reis aan boord van een cargoschip naar Ierland. In de volgende podcast neemt hij de luisteraar mee aan boord van het schip naar Istanboel.

Ward Hulselmans was 17 jaar beroepsjournalist voor hij in 1989 TV-reeksen begon te schrijven. Hij is oa de bedenker en schrijver van de series Niet voor Publicatie, Heterdaad, Stille Waters, Witse, Salamander en schreef ook twee films. Hij stopte in 2019 met schrijven voor het scherm om enkel nog dagboeknotities te maken. Hulselmans verblijft sinds tien jaar in Wallonië en bevaart al jaren rivieren en kanalen in Frankrijk. Hij heeft een haat-liefde verhouding met zowel zijn Vlaanderen als zijn Wallonië.

In mei was hij de eerste passagier die via de Antwerpse startup Cptn Zeppos, een reis maakte met een vrachtschip: naar Ierland en terug. Volgende keer wil hij met een vrachtschip de oceaan over, liefst naar Jamaïca. De kennismaking met Joris Van Bree, de oprichter van Cptn Zeppos, was mede aanleiding om te stoppen met scenarioschrijven. Hulselmans heeft een bewogen leven achter de rug, maar noemt zichzelf een geluksvogel omdat hij op beslissende momenten in zijn leven, zijn hart en niet zijn verstand heeft gevolgd.
Dit is zijn dagboek, dat in april 2019 begint met het besluit te stoppen met schrijven voor het scherm.

WELKOM AAN BOORD

Je eigen
verhaal starten?

Je verhaal begint met ons te vertellen op welke zee of oceaan je tijd wil spenderen en wanneer je jouw avontuur wil starten.

CONTACTEER ONS