VANAF 100 EURO PER DAG

Start jouw avontuur
bewust.

Rondreizen van 32 uur tot 119 dagen

Kajuit en alle maaltijden aan boord inbegrepen

Bewust reizen, wat betekent dit voor ons? CptnZeppos biedt de mogelijkheid aan om traag te reizen aan boord van cargo schepen zonder jouw ecologische voetafdruk te vergroten. We vinden het belangrijk om dit transparant te communiceren en hebben daarom hier een lijst gemaakt van relevante data.

1. Goederentransport

Wanneer we het goederentransport vergelijken tussen vliegtuigen en vrachtschepen wordt duidelijk dat de tragere manier van transport via het vrachtschip de minst vervuilende is.

2. Uitstoot

Ook vrachtschepen hebben een uitstoot. Rederijen investeren massaal geld aan innovatie, om hun uitstoot te beperken tot een minimum, bijvoorbeeld door scrubbers te installeren. Daarnaast onderzoeken zij alternatieve energiebronnen.

3. Kajuit

CptnZeppos laat zijn passagiers meereizen in vrijstaande kajuiten, ze liften als het ware mee met een vrachtschip (geen passagiersschip) dat focust op zijn vracht. Hierdoor wordt onze manier van reizen eco-vriendelijk.

KLAAR OM JE AVONTUUR TE STARTEN?

Welkom
aan boord.

Je verhaal begint met ons te vertellen op welke zee of oceaan je tijd wil spenderen en wanneer je jouw avontuur wil starten.

CONTACTEER ONS