Starter van de week: reizen op een vrachtschip met CptnZeppos

ANTWERPEN – Op zoek naar een unieke en authentieke manier van reizen? In opdracht van 4 rederijen geeft Joris Van Bree met CptnZeppos passagiers de kans om mee te reizen in leegstaande hutten van vrachtschepen.

Tijdens een fietstocht naar havendorp Lillo groeide Joris’ nieuwsgierigheid naar het leven aan boord van vrachtschepen. Een bezoek aan het Red Star Line Museum lag nadien aan de basis voor een avontuur van 14 dagen op The Atlantic Sun die van Antwerpen via Liverpool en Halifax naar New York voer. Een ervaring die Joris Van Bree nu ook met anderen wil delen.

“Met reeds meer dan 600 inschrijvingen op onze CptnZeppos nieuwsbrief merken we dat mensen op zoek zijn naar ruimte voor tijd en willen ontsnappen aan de massa. Een social media detox, slow travel, onderweg zijn is voor hen belangrijker dan de bestemming. Bovendien is het een vorm van milieuvriendelijk reizen en een alternatief voor het vliegtuig.”

Zo biedt CptnZeppos vandaag reizen van 6 tot 119 dagen aan via 150 handelsroutes wereldwijd met havens in 76 landen. Een uniek concept dat de onderneming al “de Bertjes” opleverde, een award voor innoverende start-ups gesteund door The CoFoundry, Stad Antwerpen en Cronos Groep.

Intussen vertrekt de eerste passagier op 15 mei vanuit Antwerpen en lopen andere aanvragen vlot binnen.

KLAAR OM JE AVONTUUR TE STARTEN?

Welkom
aan boord.

Je verhaal begint met ons te vertellen op welke zee of oceaan je tijd wil spenderen en wanneer je jouw avontuur wil starten.

CONTACTEER ONS